>
x

Projecten

Aan de Linde

meer projecten

In het hart van Vaals, direct naast de Sint Pauluskerk, is ruimte voor een bijzonder woningbouwproject. Een unieke kans om te wonen in een parkachtige omgeving binnen een historische context.

De opdracht

3W real estate ontwikkelt op deze locatie voor eigen rekening en risico een vooruitstrevend woonconcept volledig afgestemd op de wensen van de Duitse consument. Duurzame mobiliteit is één van de kernwaarden.

Onze aanpak

Het project wordt ontwikkeld in een pan-internationale samenwerking met Reaq Immobilien uit Duitsland. 3W real estate is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 36 appartementen voor jonge hoogopgeleide Duiters. Reaq ontwikkelt op deze locatie een nieuw studenten-woonconcept. Zo ontstaat een nieuw woonconcept tegen een historisch decor. Duurzame mobiliteit zal worden aangeboden in sharing-concepten van E-bikes en volledig elektrische auto's. De focus op een helder gedefinieerde nichemarkt en de internationale samenwerking in architectuur en mobiliteit zullen resulteren in een uniek woongebied in een parkachtige setting met mooie zichtlijnen, bestaand groen en historische elementen.

Facts & figures

Wonen: 3W: 36 appartement
Architect: n.n.b.
Status: in planfase