>
x

Projecten

Centrumplan Vaals

centrumplan vaals julianaplein verhuur huren
meer projecten

Opgeleverd

Van eenzijdig naar full service

De ontwikkeling van het Julianaplein in hartje Vaals is in volle gang. Naast de woon- en horecafunctie is ca. 1.800 m2 kleinschalige retail een belangrijk onderdeel van het plan. Vaals is vanwege haar ligging en eigenheid een bijzonder gebied wanneer het gaat om winkelen. Couleur locale, kleinschaligheid en ambachtelijkheid zijn enkele kenmerken.

De vraag

De huidige maar zeker ook de toekomstige situatie op de winkelmarkt is en blijft dynamisch. Dit betekent dat deze markt een deskundige en vooruitstrevende aanpak vereist om te komen tot een optimale verhuur van de retail- en horecafaciliteiten op en rond het Julianaplein te Vaals. Bouwbedrijf Jongen schakelt 3W in voor de verhuur van de commerciële ruimten.

Onze aanpak

Vaals is gepositioneerd als winkelstad. Aan welke branches en winkelformules is nog behoefte? Wat is het ideaalbeeld? We verkennen de markt, zowel onder consumenten als retailers. Dit resulteert in een behoefteanalyse en een nieuw winkelplan. Dit plan wordt het kompas voor het verhuurtraject en maakt het gewenste eindresultaat voor alle partijen direct duidelijk. We starten met een inspiratiebijeenkomst als kick-off voor ondernemers, makelaars en andere belanghebbenden. Met een proactieve marktbenadering kunnen we het maximale rendement uit de verhuuractivteiten halen.

centrumplan vaals julianaplein verhuur huren