>
x

Projecten

Colonel

meer projecten

Van non-descript naar new business

Het zuidelijk deel van het stationsgebied In stadsdeel de Wijck te Maastricht is nogal desolaat. Dat vraagt om een nieuwe bestemming waardoor het gehele gebied een opwaardering krijgt in beleving en functie.

De vraag

3W ontwikkelt het project ‘De Colonel’, inclusief verkoop en verhuur van het gebouw en de faciliteiten zoals een business center. Zo kunnen wij state-of-the art kantoorruimten op maat bieden, zowel aan grote als aan kleine kantoorgebruikers. De ervaring leert dat daar grote belangstelling voor is, want de ligging naast het station en op een steenworp afstand van de A2, genereert een uitstekende multimodale bereikbaarheid.

Onze aanpak

Met de Colonel realiseert 3W een markant kantoorgebouw, inclusief luxe parking voor kantoorgebruikers en bezoekers: een verrijking van het stadsdeel. In het gebouw bevindt zich een fraai ingericht Business Center waar de medewerkers dagelijks kunnen lunchen. Het project onderscheidt zich door de ruime voorzieningen en de hoogwaardige inrichting van het buitengebied. De komst van De Colonel betekent een flinke impuls voor de omgeving en waardestijging van het omliggende vastgoed.

Facts & Figures

Totaal bvo: 12.000 m2
Commercieel: 1.570 m2
Horeca: 130 m2
Kantoor: 18.000m2
Parkeerplaatsen: 300
Investering: € 60 mio
Architecten: prof. Dr. Kohlhoff, Berlijn
Start bouw: 2003
Oplevering: 2005