>
x

Projecten

Diepengaerde

meer projecten

Plan Diepengaerde is een samenwerking van 3W real estate met Projectontwikkeling Jongen. Het plan bestaat uit 5 appartementencomplexen, gelegen aan de oever van de rivier De Geul en op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Het plan wordt in drie fasen ontwikkeld en inmiddels zijn de appartementencomplexen uit fase 1 opgeleverd en bewoond.

De opdracht

Ontwikkel een ensemble van hoogwaardige appartementencomplexen op deze toplocatie aan de Geul en laat de opzet en architectuur recht doen aan de parkachtige omgeving. Verbind de appartementengebouwen met het nabijgelegen, fraaie centrum van Valkenburg.

Onze aanpak

De parkachtige sfeer van de omgeving tussen de Plenckertstraat en het Odapark trekken we door tot in het plangebied. Met de nieuwe loopbrug over de Geul ligt het historische centrum van Valkenburg op loopafstand en zijn alle voorzieningen gemakkelijk bereikbaar. In de verdere planuitwerking bestaat de mogelijkheid voor de kopers om de indeling van de plattegrond zelf te bepalen en zo hun appartement te personaliseren. Inmiddels zijn twee appartementencomplexen opgeleverd.

Facts & Figures

Wonen: 5e fase: 21 appartementen
Laatste fase: Oplevering gepland 2019