>
x

Projecten

Trilandis Europe

meer projecten

Van bedrijventerrein naar logistieke hotspot

Trilandis Europe biedt unieke mogelijkheden voor kleine en grote ondernemingen die zich willen vestigen midden in één van de belangrijkste afzetmarkten ter wereld.

Trilandis biedt letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Het bedrijvenpark op de kruising van de A76 en N281 nabij Heerlen is een hoogwaardige vestigingsplaats voor grote en kleine ondernemingen, met uiterst moderne voorzieningen in een groene omgeving. En dat alles op een logistiek zeer gunstige locatie. Trilandis is dé plek voor nationale én internationale bedrijven in o.a. distributie, warehousing en productie.

De vraag

Met de komst van meerdere internationale medische bedrijven die op Trilandis Europe hun internationale distributiecentrum hebben gevestigd, ontstond de behoefte om het bedrijventerrein nadrukkelijker te positioneren als cluster voor de medisch logistieke sector. Tegelijkertijd biedt Trilandis Europe alle mogelijkheden voor overige regionale en internationale bedrijven.

Onze aanpak

In de ontwikkeling van Trilandis Europe is veel zorg besteed aan de kwaliteit van het terrein en de aanwezigheid van alle moderne voorzieningen. Door onder meer de beschikbaarheid van hoogwaardige dataverbindingen, voldoende energievoorzieningen en mogelijke shared services biedt Trilandis Europe een compleet aanbod voor zelfs de meest veeleisende bedrijven. Het bestemmingsplan laat in combinatie met de direct beschikbare en bouwrijpe kavels een snelle vestiging op het terrein toe. Naar wens kan in eigen beheer worden ontwikkeld en gebouwd, maar het gehele proces van vestiging en realisatie kan desgewenst ook uit handen worden genomen.

Facts & Figures

Locatie: gemeente Heerlen
Oppervlakte: 42 ha totaal
                   26 ha actueel uitgeefbaar
Gevestigde bedrijven:
                   Medtronic
                   Abbott Vascular
                   Der Karnevalswierts
                   Noteborn
                   Flowlight
                   Jonker Specialized Quality Products
                   Acist Medical Systems (eind 2015)
Opdrachtgever: Ontwikkelingsmaatschappij Beitel-Zuid BV