>
x

Projecten

Veemgebouw

meer projecten

Van televisieopslag naar food palace

In het plangebied de Driehoek ligt het Veemgebouw. Een bijzonder gebouw dat een bijzondere invulling verdient. Opdrachtgever Trudo benoemt de functies parkeren, wonen en een rooftoprestaurant in haar herbestemmingsvisie. Voor de begane grond is de ambitie een volwaardig food concept te realiseren. Hiervoor wordt 3W ingeschakeld.

De vraag

Ontwikkel een 'food concept' dat je kunt typeren als een 'urban market': een stadse markt, die zes dagen per week aantrekkelijk is voor consumenten. Speel in op de behoefte aan gezonde en verse voeding. Bied consumenten de zekerheid dat zij dagelijks voor al hun boodschappen binnen dit aantrekkelijke food concept terecht kunnen.

Onze aanpak

Ons foodconcept bestaat uit drie pijlers: Retail (food en non-food), Horeca en Edutainment. De aanwezigheid van permanente winkels is noodzakelijk. Dat zijn de vaste ijkpunten binnen de urban market. De verhouding tussen winkels en marktkramen wordt 80/20. Eén solitaire horeca outlet dient als ontmoetingspunt. Daarnaast is er plaats voor horeca, geïntegreerd in de winkels, bijvoorbeeld in een supermarkt.