3W/AT verkoopt The Orchard te Rijswijk aan Greystar en MN Dutch Real Estate

Sterpassage Rijswijk, een initiatief van 3W real estate en AT Capital, ontwikkelt The Orchard I en The Orchard II op de voormalige Sterpassage in Bogaard stadscentrum te Rijswijk.

The Orchard I

The Orchard I is verkocht aan Greystar. De 407 huurappartementen, voornamelijk in het middensegment hebben een oppervlakte variërend van 45 tot 120m2. Greystar zal een community-concept, gericht op een ‘all-in woonbeleving’, exploiteren. Hiertoe worden circa 400 m2 ontwikkeld tot gemeenschappelijke ruimten voor bewoners ten behoeve van services en faciliteiten die aansluiten op de manier waarop de doelgroep wil leven en wonen. In de plint komt ook ruim 2.000 m2 beschikbaar voor retail en er is een inpandige fietsenstalling voorzien op maaiveldniveau. Daarnaast komen er ruim 210 parkeerplaatsen in de inpandige parkeergarage die wordt gedeeld met de bewoners van het naastgelegen woongebouw The Orchard II. De financiering voor de bouw van The Orchard I wordt verstrekt door Rabobank aan Sterpassage Rijswijk en Greystar.

The Orchard II

MN Dutch Real Estate kocht namens PMT 75 appartementen en de retailplint in The Orchard II aan. Deze appartementen variëren van 50-100m2. Tevens werden 75 parkeerplaatsen gekocht, welke in The Orchard I zijn gelegen. In de plint is er ruimte voor ca. 600m2 horeca. De resterende 27 appartementen in The Orchard II zullen in verkoop worden gebracht.

Bogaard stadscentrum

Beide gebouwen liggen in Bogaard stadscentrum, dat wordt ontwikkeld tot een levendig, groen en eigentijds binnenstedelijk gebied met aantrekkelijke openbare ruimte. Onderdeel hiervan is de transformatie van het gebied van uitsluitend winkelruimtes naar woon- werk- en winkelgebied. De bouw van The Orchard I en II omvat een toekomstbestendig retailprogramma, een aantrekkelijk horecaconcept met terrassen aan een nieuw te ontwikkelen horecaplein én een sterk woonprogramma. Het project draagt, naast de vergroening en herinrichting van de openbare ruimte, met ruim 500 appartementen bij aan het reduceren van het woningtekort in de regio Haaglanden. Een groot deel van de woningen is bestemd voor middenhuur.

Over Sterpassage Rijswijk

Sterpassage Rijswijk is een samenwerking tussen 3W real estate en AT Capital voor het project The Orchard. 3W is een creatieve ontwikkelaar die aangename plekken realiseert waar mensen graag wonen, werken, verblijven en elkaar ontmoeten. Met onze projecten willen wij een bijdrage leveren aan het creëren van duurzame gebieden die antwoord geven op maatschappelijke opgaven. AT Capital is een Singaporese family office met een Nederlandse investeringsportefeuille van binnenstedelijke ontwikkelingen, supermarkten en kantoorpanden. In alle wereldwijde vastgoed projecten wordt gestreefd naar een duurzame verbetering van woon- en werkomgeving met een lange termijn samenwerkingsvisie.

7. 525-L-Vogelvlucht-HR-correctie-1A.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring