Officiële opening DUINhal Almere

De DUINhal, een project van Amvest en het commerciële hart van de nieuwe gebiedsontwikkeling Duin in Almere, is onlangs officieel en feestelijk voor het publiek geopend.  

Duin is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek in de zuidwestelijke punt van Flevoland in de directe nabijheid van Almere Stad. Het nieuwe woongebied ligt direct aan het IJmeer en telt 3.100 woningen in een uniek duinlandschap. In opdracht van Amvest heeft 3W real estate het commerciële concept voor de DUINhal bedacht. Daarnaast heeft 3W het gebouw ontwikkeld, het projectmanagement uitgevoerd en de verhuur voor haar rekening genomen. 

Architectuur DUINhal

In samenwerking met CE Architecten uit Amsterdam en Klunder Architecten uit Rotterdam is de DUINhal ontworpen. Door de bijzondere architectuur gaat het gebouw op in het duinlandschap en door de hoge glasgevel heeft het gebouw een krachtige exposure aan de boulevard.

365-dagen aantrekkelijk

De DUINhal is een uniek concept. Volgens de kaders van het bestemmingsplan mocht het geen regulier winkelcentrum worden maar moest het een 365-dagen aantrekkelijk concept zijn voor bewoners én bezoekers. Een voor Nederland unieke opgave met voldoende ruimte voor creativiteit. 3W heeft een uitzonderlijk concept ontwikkeld met een brede mix van retail, horeca, leisure en dienstverlening onder   één dak. Hierdoor is  de DUINhal een attractieve hotspot waar altijd iets te beleven valt, niet alleen voor    de bewoners maar zeker ook voor bezoekers. De Plus Supermarkt en de gloednieuwe surf- en wintersportwinkel VANDENBERG Surf & Snow zijn belangrijke publiekstrekkers. De vliegende start van afgelopen zomer geeft vertrouwen in het concept en de toekomst. Na afronding van de boulevard, het plein en de omliggende bebouwing, zal Duin een nóg aantrekkelijkere leef- en verblijfsomgeving worden.

Zie Project DUIN Almere voor meer informatie.

 

LIWIFOTO_5.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerdreef 101
1102 BP
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring