Minister bezoekt Rijswijk: 7 miljoen voor transformatie in de Bogaard

Minister Ollongren bezocht onlangs de gemeente Rijswijk. Aanleiding van het bezoek is de financiële bijdrage van het ministerie uit de Woningbouwimpuls aan Rijswijk waarbij de  minister ruim 7 miljoen Euro aan Rijswijk voor het project in de Bogaard toekent.

De visie op dit project is reeds 6 jaar geleden door 3W ontwikkeld. Deze visie stond in het teken van verduurzaming, vergroening en het amoveren van winkels waardoor er ruimte voor woningen ontstaat. Hierbij was ook aandacht voor de verbetering van de verbinding tussen in de Bogaard en de omliggende wijk. Het project is een schoolvoorbeeld van binnenstedelijke transformatie waarbij de gemeente Rijswijk de stedenbouwkundige visie van 3W op dit project overgenomen in het Masterplan.

De komende jaren staat de realisatie van woningen, pleinen, parken, winkels en sociaal maatschappelijke voorzieningen gepland. De Sterpassage, een winkelgebied en eigendom van 3W real estate en AT Capital, is een onderdeel van In de Bogaard wordt getransformeerd tot groen stedelijk milieu waar het aangenaam wonen en verblijven is.

Wonen in Sphinxkwartier4.jpg

Op de hoogte blijven van ons werk 
en nieuwe projecten?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerdreef 101
1102 BP
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring