3W real estate en AT Capital kopen winkelcentrum Heuvel Eindhoven
 

CBRE Investment Management (CBRE IM) heeft namens het CBRE Dutch Retail platform winkelcentrum Heuvel in Eindhoven verkocht. Winkelcentrum Heuvel ligt in het centrum van Eindhoven tussen de winkelstraten Demer, Rechtestraat en Hermanus Boexstraat op slechts 5 minuten loopafstand van NS-station Centraal. Het totale investeringsvolume bedraagt circa EUR 130 miljoen k.k.
 
Het is een populair centrum van ruim 50.000 m2 met gemengd gebruik waaronder entertainment, winkels, parkeren, wonen en kantoren. In 2017 werd het centrum door Dutch Green Building Council uitgeroepen tot meest duurzame winkelcentrum van Europa. Heuvel heeft een regionale functie met een grote aantrekkingskracht inwoners van Eindhovenaren en de omgeving.   
 
Jaco Meuwissen, 3W real estate: “Als ontwikkelaar zetten we onze kennis, ervaring en passie in voor het creëren van aantrekkelijke leefomgevingen en willen hiermee echt van betekenis zijn voor een stad. Heuvel is fantastisch gelegen in de sterk ontwikkelende stad Eindhoven waarin we grote potentie zien. Uiteraard nemen we nu eerst de tijd om het centrum en haar ondernemers goed te leren kennen en te begrijpen en het gesprek aan te gaan met alle betrokken partijen.”
 
3W real estate en AT Capital Pte. Ltd. zijn juridisch begeleid door Greenberg Traurig, LLP. CBRE is bij de verkoop commercieel begeleid door het transactieteam van CBRE en juridisch door Houthoff.

Winkelcentrum Heuvel Eindhoven.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring