Disciplines

Concept & Ontwerp

3W studio ontwikkelt vanuit een integrale benadering nieuwe concepten. Op basis van gedegen research creëren we nieuwe product-marktcombinaties. Die vertalen we in ruimtelijke oplossingen en ontwerpen. Zo ontstaat een totaalconcept waarbij functie en gebouw zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. 

Ontwikkeling & Realisatie

Bij de (her-)ontwikkeling van nieuwe leefgebieden ligt de focus op de mens en zijn behoeften. Zo ontstaan plekken waar mensen graag wonen, winkelen, werken en ontmoeten. Van idee tot en met realisatie kijken we met een scherp oog naar kwaliteit, ontwerp, planning en budget. Dit leidt tot spraakmakende en toekomstbestendige projecten.

Verhuur & Belegging

Verhuur & Belegging staat in nauw contact met retailers, investeerders en beleggers. Hierdoor kunnen concepten in een vroegtijdig stadium worden getoetst aan de eisen van deze partijen. We bespreken de specifieke uitgangspunten met de opdrachtgever, en scherpen aan waar nodig. Zo ontstaan projecten met een sterke financiële performance op maat. 

Team

Ons team bestaat uit creatieve professionals met ruime ervaring. Hun gedrevenheid en expertise leidt tot onderscheidende projecten. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen zij nieuwe plekken waar mensen graag verblijven en ontmoeten. Maatwerk en kwaliteit staan hierbij altijd centraal.

 

Opdrachtgevers

In de rol van gedelegeerd ontwikkelaar werken wij voor woningcorporaties, retailorganisaties en institutionele en private beleggers. Het aangaan van een partnerschip is altijd ons uitgangspunt. Zo realiseren wij samen met onze opdrachtgevers aantrekkelijke ontmoetingsplekken in stedelijke gebieden.

 

altera.png
amvest.png
qsr.png
bouwbedrijf_jongen.png
brightlands.png
cbre.png
deltaloyd.png
elizen_vastgroep.png
HBCapital.png
ING.png
Intergamm.png
Kroonenberggroep.png
Propertize.png
Provincielimburg.png
Prowinko.png
Qpark.png
Syntrus.png
volkerwessels.png
weller.png
Logo_vastned_zw-b7b040d3.jpg