bellen.jpg

Disciplines

Concept & Ontwerp

3W studio ontwikkelt vanuit een integrale benadering nieuwe concepten. Op basis van gedegen research creëren we nieuwe product-marktcombinaties. Die vertalen we in ruimtelijke oplossingen en ontwerpen. Zo ontstaat een totaalconcept waarbij functie en gebouw zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. 

Ontwikkeling & Realisatie

Bij de (her-)ontwikkeling van nieuwe leefgebieden ligt de focus op de mens en zijn behoeften. Zo ontstaan plekken waar mensen graag wonen, winkelen, werken en ontmoeten. Van idee tot en met realisatie kijken we met een scherp oog naar kwaliteit, ontwerp, planning en budget. Dit leidt tot spraakmakende en toekomstbestendige projecten.

Assetmanagement

Onze aanpak in assetmanagement is niet traditioneel te noemen. We kijken breed en over de diverse sectoren heen naar een asset. Door ondernemerschap en échte vastgoedkennis creëren wij continue waarde in de bestaande omgeving. We staan in nauw contact met zittende en potentiële huurders. Onze assetmanagers weten met hun ondernemende en creatieve aanpak oplossingen te bereiken waarbij echte meerwaarde wordt gecreëerd. Zo ontstaan projecten met een langdurige en sterke financiële performance. 

3W-09.jpg
3W-19.jpg

 

Opdrachtgevers

In de rol van gedelegeerd ontwikkelaar werken wij voor woningcorporaties, retailorganisaties en institutionele en private beleggers. Het aangaan van een partnerschip is altijd ons uitgangspunt. Zo realiseren wij samen met onze opdrachtgevers aantrekkelijke ontmoetingsplekken in stedelijke gebieden.

 

altera.png
amvest.png
qsr.png
brightlands.png
CBRE_logo-103be008.png
deltaloyd.png
elizen_vastgroep.png
HBCapital.png
ING.png
Intergamm.png
Kroonenberggroep.png
Propertize.png
Prowinko.png
Qpark.png
SPF-Beheer-logo-09ed6784.jpg
Syntrus.png
volkerwessels.png
Logo_vastned_zw-3a326d3f.jpg
3W-26.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring