Edge en 3W real estate kondigen de succesvolle oplevering aan van het nieuwe hoofdkantoor voor dsm-firmenich

Edge en 3W real estate kondigen met trots de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor van dsm-firmenich in hartje Maastricht aan. Dit state-of-the-art gebouw zet een nieuwe standaard op het gebied van duurzaamheid en design waarbij  het eerste Paris-Proof rijksmonument in Nederland is geïntegreerd.

Gelegen in de bruisende wijk Wyck combineert dit project op unieke wijze de charme van de rijksmonumentale Ambachtsschool met de moderne vormgeving van de nieuwbouw. Edge en 3W real estate hebben, in samenwerking met architect BroekBakema, gewerkt aan een slimme, duurzame en gezonde werkomgeving die moderne elementen, zoals het grote atrium, combineert met de historische essentie van het gebouw.

AronNijsFotogr-Edge3W-15mrt24HR-002.jpg

 

dsm-firmenich, een innovator op het gebied van voeding, gezondheid en schoonheid, zal binnenkort opereren vanuit een gebouw dat werkelijk zijn doel weerspiegelt: vooruitgang tot leven brengen. Het gebouw is turnkey opgeleverd en is in nauwe samenwerking met Fokkema en BroekBakema gecreëerd. De biofiele inrichting met open ruimtes, veel groen, natuurlijke materialen en natuurlijk daglicht bevordert het welzijn en het milieu bewustzijn van de gebruikers. Door de implementatie van zonnepanelen op de gevel en het dak en door slimme sensoren, wordt het kantoor in Maastricht Paris Proof. Er wordt gestreefd naar de hoogste certificeringen op het gebied van duurzaamheid en welzijn: BREEAM Outstanding 2020 en WELL Platinum.

Coen van Oostrom, oprichter en CEO van Edge: "In nauwe samenwerking met dsm-firmenich en 3W real estate, zijn we verheugd om bij te dragen aan de stedelijke ontwikkeling van Maastricht met het nieuwe hoofdkantoor van onze klant. We vertrouwen erop dat dit gebouw een belangrijke mijlpaal zal zijn in de evolutie van de stad en internationale en lokale talenten zal aantrekken."

Jaco Meuwissen, CEO en aandeelhouder 3W real estate : "De oplevering van het nieuwe hoofdkantoor van dsm-firmenich is in een ontzettend snel proces verlopen, wat heeft geresulteerd in een fantastisch pand in hartje Wyck, Maastricht. Een topprestatie van het hele team van Edge, 3W real estate, dsm-firmenich en alle andere betrokken partijen."

Edge en 3W real estate willen graag alle partners bedanken die aan dit project hebben meegewerkt, met een speciale vermelding voor BroekBakema, BAM Bouw en Techniek - Integrale Projecten Zuid, EQUANS, ABT, Huygen, BBN, DGMR, Fokkema & partners en vele andere betrokkenen.

AronNijsFotogr-Edge3W-15mrt24HR-007.jpg
AronNijsFotogr-Edge3W-15mrt24HR-012.jpg
AronNijsFotogr-Edge3W-15mrt24HR-017.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring