Vacature Projectontwikkelaar

Wil jij werken aan je eigen toekomst én die van de stad?

Wie zijn we?

Wij zijn 3W real estate. Wij herontwikkelen de stad. Daarvoor werken we samen met betrokken mensen. Van bewoners en gebruikers tot professionals. Wij zien het als onze taak steden te herwaarderen. Ze beter te gebruiken, ze te verduurzamen. Dat is winst voor bestaande en toekomstige generaties. 

Wat wij bieden

Een plek in het team van 3W, waar collega’s samen met jou, opdrachtgevers, gebruikers, adviseurs, aannemers en andere ontwikkelaars projecten willen waarmaken.
Een bedrijfscultuur die wordt getypeerd als verantwoordelijk, gedreven, creatief maar ook no-nonsense. 

Wij zijn specialist in (her)ontwikkeling van stedelijke gebieden en staan voor een maximaal rendement, zijn vakkundig en betrokken en hebben samenwerken als norm. Zo komen wij tot een optimaal resultaat.

Wij werken vanuit Maastricht, Amsterdam en Eindhoven, waarbij je zal starten in Maastricht. 

Wat wij vragen

Wij zoeken een Projectontwikkelaar met relevante werkervaring. Ervaring in woningbouw en retail is een pré.

Bij 3W werken we in teams, waarbij de Projectontwikkelaar samen met de Projectmanager verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en realiseren van projecten. Voor de Projectontwikkelaar ligt de focus, naast het bewaken van het integrale project, op het opstellen en bewaken van het concept, het organiseren van het proces en het regisseren van het ontwerp. Voor de projectmanager ligt de focus, naast het bewaken van het integrale project, het toetsen van het ontwerp op maakbaarheid, het organiseren van de realisatie en het contracteren van de uitvoerende partijen.

Je bent in je rol als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van projecten en stuurt op basis van kwaliteit, planning en kosten. Naast het organiseren van het projectteam houd je nauwe contacten met de overige betrokken partijen zoals gemeente, gebruikers, opdrachtgever en andere belanghebbenden. 
 

Jouw werkzaamheden

  • Je toetst acquisities op programma en haalbaarheid.
  • Samen met de projectmanager stel je een haalbaarheidsstudie op.
  • Je maakt afspraken met overheden, partners, beleggers, en adviseurs en legt deze vast. 
  • Je zet je creativiteit in, in de breedste zin, om te komen tot een optimaal resultaat, in alle opzichten, maar met een focus op conceptuele en financiële aspecten.
  • Je bewaakt het proces en rapporteert over de voortgang van het project naar directie en opdrachtgevers.
  • Je bent, samen met de projectmanager, primair projectverantwoordelijk en je beslist binnen de goedgekeurde uitgangspunten over programma, kwaliteit, financiën, voortgang en doet voorstellen om de projectdoelen te bereiken.
  • Je focus ligt op het proces tot en met VO/DO.
  • Je blijft op de hoogte van actuele marktontwikkelingen.

Reageren

Herken je jezelf hierin, dan dagen we je uit om ons team te komen versterken. Stuur een mail naar vacature@3wrealestate.nl. Wil je meer informatie bel of mail dan met Joep Smeets, joep.smeets@3wrealestate.nl of 043 7630300

3W real estate
Van waarde voor de stad

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring