3W beste reputatie vastgoed MT / Sprout

Jaarlijks doet Management team/Sprout onderzoek naar de reputatie van bedrijven en komt met haar top 500 *. We zijn supertrots dat 3W real estate op de eerste plaats in de categorie vastgoed is geëindigd. Naast nummer 1 overall zijn we ook nummer 1 in de categorieën klantgerichtheid, excellente uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemerschap. In de categorie productleiderschap kan 3W zich nog verbeteren, hier behaalden we de 5e positie.
 
Jaco Meuwissen, CEO 3W real estate vertelt: “We zijn trots dat onze partners en de markt erkennen waar we voor staan.
 
Klantgerichtheid is voor ons key. In onze nummer 1 positie zien we terug dat we in hechte  samenwerking met klanten en stakeholders gebouwen en omgevingen creëren waar mensen graag wonen en verblijven.
 
Goed werkgeverschap is voor ons een vanzelfsprekendheid. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op het gegeven dat onze mensen oprecht met elkaar willen werken en er voor elkaar zijn. Bij ons geen theoretische modellen maar waardering en een persoonlijk gesprek.
 
Onze leidende positie op het vlak van excellente uitvoering zien we als een erkenning voor ons vakmanschap. We zijn gedreven om het maximale uit projecten te halen en zijn creatief als er problemen overwonnen moeten worden.
 
En duurzaamheid is voor ons niet een technische exercitie maar begint met zorgvuldig omgaan met het bestaande. We passen onze projecten in stedelijk gebied in. Hierbij maken we gebruik van de aanwezige infrastructuur. Wat we toevoegen moet echt duurzaam zijn, te beginnen met een lange levensduur.
 
Dank aan iedereen die ons in staat heeft gesteld deze nr. 1 positie te verkrijgen”.
 
* Management team / Sprout doet jaarlijks onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden. Het onderzoek wordt uitgevoerd middels een peer-to-peer-beoordeling. Dat houdt in dat de respondenten alleen een oordeel vellen over bedrijven uit hun eigen branche.

 

1689251582773.jpg

 

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring