De Tuinen in Naaldwijk krijgt een upgrade.
Ilco Claus per 1 mei 2022 in dienst getreden.
Wegens een groeiende projectportfolio en de bijbehorende bedrijfsgroei heeft 3W per 1 januari jl. drie nieuwe directeuren benoemd.
Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Lees verder voor onze actuele vacatures.
ViRiX heeft een overeenkomst met 3W projects gesloten om gezamenlijk de voormalige KPN locatie, de zogenaamde Vikingsite in Maastricht, te ontwikkelen.
3W en AT Capital hebben het voormalige Hudson’s Bay pand te Haarlem aangekocht en werd hierin juridisch bijgestaan door HabrakenRutten. De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff.
Sterpassage Rijswijk CV (een samenwerking van 3W projects en AT Capital) en Gemeente Rijswijk hebben 13 oktober jl. de overeenkomst voor de herontwikkeling van de Sterpassage in Bogaard stadscentrum in Rijswijk gesloten.
Gebiedsontwikkelaar 3W en investeerder AT Capital hebben een partnership gesloten met als doel te investeren in binnenstedelijke transformatiegebieden.
Vandaag maakte DSM bekend dat het wereldwijde hoofdkantoor gaat verhuizen van Heerlen naar Maastricht.
Bastion Hertell, onderdeel van project Polverpark is gelegen middenin de historische binnenstad tussen het groen. Een uniek nieuwbouwproject tussen de singels.
25 Februari jl. werd door 3W real estate en de gemeente Rijswijk een intentieovereenkomst getekend voor de herontwikkeling van de Sterpassage, onderdeel van winkelcentrum in de Bogaard. Met deze intentieovereenkomst komen we een stap dichter bij de transformatie van een monofunctioneel winkelcentrum naar een groen en levendig stadscentrum.
Tijdens het online jaarcongres Stedelijke Transformatie gaf Jaco Meuwissen van 3W zijn visie op de transformatie van winkelcentra die met leegstand te kampen hebben.
Blok Miller is, net als de overige woningen in het Sphinxkwartier, bestemd voor jonge mensen van alle leeftijden. Voor mensen die bewust deel willen uitmaken van een even inspirerende als eigenzinnige woonwijk in het centrum van Maastricht. Miller is daar een sprekend voorbeeld van.
Eén jaar na de start bouw van het nieuwbouwproject Wonen in het Sphinxkwartier vierde ontwikkelaar Sphinx Zuid (een samenwerking van RO Groep en 3W real estate) op 29 november 2019, samen met aannemer Bouwbedrijf Jongen het bereiken van het hoogste punt. Het hoogste punt werd bereikt met het storten van de daken van de penthouses van appartementencomplex Gustav.

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerdreef 101
1102 BP
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring