Haarlemse V&D krijgt nieuwe bestemming
3W en Edge herontwikkelen historisch Maastrichts monument
Wonen en winkelen in complex inde Lanscroon
Greystar verwerft The Orchard I en MN Dutch Real Estate verwerft The Orchard II
3W real estate, sinds eind 2022 met AT Capital Pte. Ltd. eigenaar van winkelcentrum Heuvel in Gemeente Eindhoven, heeft de huurrelatie met H&M langjarig verlengd.
Property.nl blikt, o.a. met Jaco Meuwissen, directeur van 3W real estate, terug op de voorspellingen uit 2021.
We zijn supertrots dat 3W real estate op de eerste plaats in de categorie vastgoed van de MT / Sprout lijst 2023 staat!
Per 15 juni 2023 neemt het kantoor van 3W real estate Amsterdam intrek in Zandkasteel aan het Bijlmerplein 888 te Amsterdam Zuidoost. Ze is daarmee de eerste kantoorhuurder in het geheel gerenoveerde Zandkasteel.
Op vrijdag 21 april jl. werd gevierd dat het nieuwe, toekomstige DSM hoofdkantoor haar hoogste punt heeft bereikt.
De DUINhal te Almere Duin is genomineerd voor de KERN jaarprijs 2023.
Assetmanager Barry Vervoort is per 1 februari jl. bij 3W in dienst getreden.
CBRE Investment Management (CBRE IM) heeft namens het CBRE Dutch Retail platform winkelcentrum Heuvel in Eindhoven verkocht aan 3W real estate en AT Capital
De gemeente Venlo en de drie ontwikkelcombinaties Weski-Woonwenz, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Laudy-Mulleners hebben de overeenkomsten ondertekend voor de gronduitgifte. 3W real estate voert namens Weski-Woonwenz de ontwikkeling uit.
De sloopwerkzaamheden van het voormalige winkelcentrum Sterpassage, onderdeel van Bogaard Stadscentrum in Gemeente Rijswijk zijn in volle gang en zullen begin 2023 worden afgerond.
Jaco Meuwissen komt in de nieuwe editie van VG Visie Wintergasten uitgebreid aan het woord over de ontwikkelingen binnen 3W real estate.
De PLUS supermarkt in Almere DUIN is tijdens het Supermarktvastgoedcongres van 4 november jl. verkozen tot de mooiste nieuwe supermarkt van Nederland 2022! De vakjury is onder de indruk van de zeer onderscheidende supermarktontwikkeling, die volledig in harmonie is met de omgeving.
Sterpassage Rijswijk CV (een samenwerking van 3W projects en AT Capital) en Gemeente Rijswijk hebben op vrijdag 30 september jl. de start van de herontwikkeling van de Sterpassage in Bogaard stadscentrum feestelijk ingeluid.
EDGE en 3W real estate leggen eerste steen van bijzonder DSM hoofdkantoor in Maastricht
De DUINhal te Almere, een bijzondere ontwikkeling en een uniek concept, is onlangs feestelijk voor het publiek geopend.
OPEN32, S'Oliver, Josche Tattoo Shop, Vodafone en New York Pizza openen hun deuren in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg
De Tuinen in Naaldwijk krijgt een upgrade.
Ilco Claus per 1 mei 2022 in dienst getreden.
Wegens een groeiende projectportfolio en de bijbehorende bedrijfsgroei heeft 3W per 1 januari jl. drie nieuwe directeuren benoemd.
ViRiX heeft een overeenkomst met 3W projects gesloten om gezamenlijk de voormalige KPN locatie, de zogenaamde Vikingsite in Maastricht, te ontwikkelen.
3W en AT Capital hebben het voormalige Hudson’s Bay pand te Haarlem aangekocht en werd hierin juridisch bijgestaan door HabrakenRutten. De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff.
Sterpassage Rijswijk CV (een samenwerking van 3W projects en AT Capital) en Gemeente Rijswijk hebben 13 oktober jl. de overeenkomst voor de herontwikkeling van de Sterpassage in Bogaard stadscentrum in Rijswijk gesloten.
Gebiedsontwikkelaar 3W en investeerder AT Capital hebben een partnership gesloten met als doel te investeren in binnenstedelijke transformatiegebieden.
Vandaag maakte DSM bekend dat het wereldwijde hoofdkantoor gaat verhuizen van Heerlen naar Maastricht.
Bastion Hertell, onderdeel van project Polverpark is gelegen middenin de historische binnenstad tussen het groen. Een uniek nieuwbouwproject tussen de singels.
25 Februari jl. werd door 3W real estate en de gemeente Rijswijk een intentieovereenkomst getekend voor de herontwikkeling van de Sterpassage, onderdeel van winkelcentrum in de Bogaard. Met deze intentieovereenkomst komen we een stap dichter bij de transformatie van een monofunctioneel winkelcentrum naar een groen en levendig stadscentrum.
Tijdens het online jaarcongres Stedelijke Transformatie gaf Jaco Meuwissen van 3W zijn visie op de transformatie van winkelcentra die met leegstand te kampen hebben.
Blok Miller is, net als de overige woningen in het Sphinxkwartier, bestemd voor jonge mensen van alle leeftijden. Voor mensen die bewust deel willen uitmaken van een even inspirerende als eigenzinnige woonwijk in het centrum van Maastricht. Miller is daar een sprekend voorbeeld van.
Eén jaar na de start bouw van het nieuwbouwproject Wonen in het Sphinxkwartier vierde ontwikkelaar Sphinx Zuid (een samenwerking van RO Groep en 3W real estate) op 29 november 2019, samen met aannemer Bouwbedrijf Jongen het bereiken van het hoogste punt. Het hoogste punt werd bereikt met het storten van de daken van de penthouses van appartementencomplex Gustav.
Met boutiquehotel Kint wordt een onderscheidend hotel aan het hotelaanbod in Valkenburg toegevoegd.

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring