3W real estate kantoor Amsterdam verhuist naar Zandkasteel

Per 15 juni a.s. neemt het kantoor van 3W real estate Amsterdam intrek in Zandkasteel aan het Bijlmerplein 888 te Amsterdam Zuidoost. Ze is daarmee de eerste kantoorhuurder in het geheel gerenoveerde Zandkasteel.
 
Het 'Zandkasteel' is een iconisch gebouw dat de afgelopen jaren is getransformeerd naar een mixed-use gebouw van 263 woningen, meer dan 40 kantoorunits, 3 horecaruimtes en een internationale school. Jaco Meuwissen, directeur 3W real estate: “De verhuizing naar Zandkasteel sluit naadloos aan op onze ambitie binnenstedelijke gebouwen en gebieden te herontwikkelen tot een nieuwe bruisende bestemming. Daar waar Wonam en Zadelhoff dit gebouw prachtig getransformeerd hebben, werkt 3W real estate aan de transformatie van de Amsterdamse Poort tot een hart van Zuidoost.  
 
“We zijn verheugd dat we in Zandkasteel ons kantoor kunnen openen. Zandkasteel ligt ideaal: dichtbij het openbaar vervoer, dichtbij diverse uitvalswegen én middenin in één van de grootste gebiedsontwikkelingen waar wij al jarenlang aan werken, namelijk de Amsterdamse Poort. Het nieuwe kantoor is een ontmoetingsplek die onze medewerkers een inspirerende werkomgeving biedt”, aldus Fanny Ritt, projectdirecteur bij 3W real estate.

ZANDKasteel_bewerkt.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring