Makado Beek verwelkomt vijf nieuwe huurders

5 september 2022 - OPEN32 heeft begin augustus de deuren geopend. S'Oliver, Josche Tattoo Shop, Vodafone en New York Pizza openen binnenkort hun winkel in het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Zij huren in totaal 1000 m². 3W real estate en Sweco hebben namens de eigenaar huurovereenkomsten gesloten met de nieuwe huurders. 

OPEN32 heeft haar winkel van ruim 400 m² in  augustus geopend. Josche Tattoo Shop opent op 8 september haar deuren en S’Oliver, Vodafone en New York Pizza zullen naar verwachting eind oktober hun deuren openen. InterSport heeft  speciaal voor haar winkel in Makado Beek van circa 2000 m² het nieuwste Intersport concept toegepast. Met dit nieuwe concept richt Intersport, zich naast sportsfashion, op de individuele en team sporter met sportartikelen van de bekende merken.

‘Wij zijn verheugd deze nieuwe huurders te  mogen verwelkomen in Makado Beek”,  zegt leasing manager Jos Neven van 3W real estate. “ Het zijn roerige tijden in retailland en daarom is het best bijzonder dat retailers zich voor meerdere jaren committeren. Dit laat zien dat deze retailers een sterk vertrouwen hebben in de toekomst van winkelcentrum Makado Beek. De toevoeging van deze nieuwe winkels versterkt opnieuw de diversiteit en kwaliteit van het toch al complete winkelaanbod van het centrum. Op deze manier ontstaat er
een aantrekkelijke mix van landelijke retailers en lokale ondernemers in verschillende branches, gericht op een compleet dagje uit voor de consument.

Met de toevoeging van deze vijf nieuwe winkels is winkelcentrum Makado Beek nog completer en aantrekkelijker geworden voor het winkelende publiek.

LIWIFOTO_5.jpg

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerdreef 101
1102 BP
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring