De Tuinen in Naaldwijk
Revitalisatie van het grootste winkelcentrum van het Westland
De tuinen.png

Revitalisatie Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk


De Tuinen in Naaldwijk, het grootste winkelcentrum in het Westland, krijgt een metamorfose. Het winkelcentrum van 15.000 vierkante meter is al sinds de oplevering in 1998 in eigendom van Pensioenfonds Rail en Openbaar Vervoer. Na vele succesvolle jaren is het winkelcentrum toe aan een grondige renovatie, hierbij wordt de oorspronkelijke architectuur van het gebouw zo veel mogelijk intact gelaten. Het winkel- en horeca-aanbod krijgt een verbetering door verplaatsing van een aantal winkels binnen het gebouw.

De tuinen.exterieur.png
De tuinen int3.png

Locatie

De Tuinen, Naaldwijk

Opdrachtgever

Pensioenfonds Rail en Openbaar Vervoer

Architect

RPHS+, Rotterdam

Facts & figures

Oppervlakte: 15.000 m2
Start realisatie: juni 2022
Aantal parkeerplekken: 750
Aantal appartementen: 35                                            Oplevering: zomer 2024

De tuinen.exterieur.png

Toekomst-proof

De winkelpassages krijgen geheel nieuwe, transparante entreepartijen en een nieuwe vloer- en wandafwerking. Hierdoor ontstaat een moderne en lichte uitstraling en sluiten de winkelpassages beter aan op de omliggende winkelstraten. De verlichting wordt vervangen door energiezuinige LED-verlichting en het binnenklimaat wordt verbeterd. Op het centrale plein maken nieuwe horecaterrassen, openbare zitgelegenheden, bomen en groene wanden de winkelervaring in De Tuinen voor de bezoekers nog prettiger en doen zo de naam “De Tuinen” eer aan.

De tuinen int2.png

Prettig winkelen

De tuinen int.png

Alle winkels blijven open

In samenwerking met de hoofdaannemer en het verhuurteam is een faseringsplan opgesteld, waarbij het uitgangspunt is dat alle winkels en passages geopend blijven. Een aantal winkels zal binnen het gebouw verhuizen naar een nieuwe, grotere unit. Hierdoor wordt ook de branchering van het winkelcentrum verbeterd.

3W real estate is gedelegeerd projectontwikkelaar van de revitalisatie en adviseert Pensioenfonds Rail & OV tevens bij de diverse transacties.

Bekijk meer projecten
vorige volgende

Bezoekadressen
Avenue Ceramique 226
6221 KX
Maastricht


Bijlmerplein 888
1102 MG
Amsterdam
 

Postadres
Postbus 5049
6202 WD
Maastricht


043 763 03 00
info@3wrealestate.nl
linkedIn
Privacy verklaring